Klantcollega’s voor professionals.

Jij bent een professional die weet wat er nodig is om de klantbeleving te verbeteren. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een andere organisatie of bent gewoon benieuwd hoe de markt ervoor staat. Dan ben je bij Klantcollega’s aan het juiste adres. Wij helpen professionals zoals jij aan een nieuwe opdracht of functie, zowel vast als tijdelijk. Dat doen we anders dan anderen. Lees hieronder wat ons onderscheidt.

 
 
  1. We zijn vakgenoten.

De oprichters van Klantcollega’s, Sydney Brouwer en Frank Meydam, werken al jaren in het vakgebied Customer Experience. Net als jij hebben ze verschillende organisaties van binnen gezien en geholpen bij het verbeteren van de klantbeleving. Hun grootste drijfveer is dan ook om Nederland een land te maken waar het gaaf is om klant te zijn en daar werken we elke dag hard aan bij Klantcollega’s. Net als jij. Zie je, de overeenkomsten zijn groot. We zijn vakgenoten en we weten waar we het over hebben. Wel zo prettig.


2. Persoonlijke aandacht.

Ken je dat? Van die Copy-paste berichten met verkeerde aanhef op LinkedIn van weer een recruiter? Die ga je niet krijgen van Klantcollega’s. De meeste mensen die wij aan een nieuwe opdracht helpen, kennen we namelijk al jaren. Als dat niet het geval is, gaan we eerst uitgebreid kennismaken voordat we je aandragen bij onze klanten. Voor ons is het namelijk belangrijk dat je niet alleen leuk bent om mee te werken, maar ook om een kop koffie mee te drinken. Persoonlijke aandacht zorgt voor echt enthousiasme. Dat geldt zowel bij onze klanten als voor de klanten van de organisatie waar jij straks aan de gang gaat.


MVIMG_20181211_154402.jpg

3. We geven jou kennis, inspiratie en energie.

Klantcollega’s heeft een nauwe band met Stichting CX Circle. Dit is het grootste onafhankelijke platform voor CX Professionals van Nederland. Drie keer per jaar komen professionals bij elkaar om kennis, netwerk en inspiratie te delen. Professionals waar wij mee samen werken, krijgen van ons een uitnodiging voor deze sessies. Zo blijf jij up to date met alles wat er speelt op ons vakgebied.

Ben je toe aan een volgende stap of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en we nemen snel contact met je op. Heb je voorkeur voor een dag of tijdstip? Of wil je op kantooruren juist niet gebeld worden? Schrijf dat dan ook in je bericht.

Naam *
Naam