Klantcollega’s voor organisaties.

U bent op zoek naar een senior professional die helpt de klantbeleving van uw organisatie te verbeteren. Dat kan zowel tijdelijk als op vaste basis. Bij Klantcollega’s bent u aan het juiste adres. Ontdek hieronder wat ons uniek maakt.

 
 
kimberly-farmer-287677-unsplash.jpg
  1. Vakgenoten met een uitgebreid CX-netwerk.

De oprichters van Klantcollega’s, Sydney Brouwer en Frank Meydam, hebben beiden hun sporen binnen de vakgebieden Customer Experience en HR ruimschoots verdiend. Zij weten welke kennis, kunde en vaardigheden er nodig zijn bij professionals om klantbeleving duurzaam te kunnen verbeteren. Nog belangrijker: bij Klantcollega’s weten we wie uit het vakgebied bereid is een stap te zetten. Wij noemen dit onze “verborgen parels”. Zo kunnen wij voor klantcollega’s zorgen, die normaal uw vacature nooit onder ogen krijgen.


2. Vaste tarieven.

Bij Klantcollega’s houden we van duidelijkheid en transparantie. Wij werken met vaste tarieven waardoor u vooraf weet waar u aan toe bent. Geen percentages van jaarsalarissen of fee’s boven op het uurtarief van de professional. Bij ons betaalt u €7.450,- bij bemiddeling voor een flexibele opdracht (interim of freelance) en €9.950,- bij bemiddeling voor een functie in dienstverband.

aditya-chinchure-553548-unsplash.jpg

SatisfactionGuarantee100percent.jpg

3. Niet goed, geld terug.

Klantbeleving is ons vak en wij gaan dan ook voor enthousiaste klanten. Daarbij hebben wij hebben groot vertrouwen in de professionals die we bij u aanbevelen. Wij doen er alles aan om die match optimaal te maken en ervoor te zorgen dat u een enthousiaste klant wordt. Daar staan we ook voor. Mocht u binnen 30 dagen besluiten dat de professional en uw organisatie toch niet bij elkaar passen, hoeft u de factuur niet te betalen. Hetzelfde geldt als de professional de match niet optimaal vindt.

Benieuwd naar of wij een professional hebben die uw organisatie kan helpen naar nog meer enthousiaste klanten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam