Senior Manager Customer Service

Photo: Per Olesen- Flickr

Photo: Per Olesen- Flickr

Deze Klantcollega is een ervaren en gepassioneerde senior manager waarbij geldt, hoe groter de uitdaging des te groter de glimlach op zijn gezicht. Hij is een natuurlijke, vooral intuïtieve, leider met een groot plezier in het managen, leiden en coachen van grote groepen mensen in een liefst

hectische omgeving in beweging. Zijn ruime ervaring ligt met name binnen het managen en doorontwikkelen van customer service afdelingen. Hierbij is de rode draad in zijn loopbaan het efficiënter inrichten van klantcontactcentra in combinatie met het verbeteren van de algehele customer experience hetgeen leidt tot kostenreductie en hogere retentie en klanttevredenheid. Door zijn analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en ervaring is hij in staat snel de vinger op de zere plek te leggen.

Tevens begrijpt hij als dienend mensenmens wat mensen bezighoudt en wat er nodig is om te komen tot een zo optimaal mogelijke medewerker- en klantbeleving.

Graag zet hij zijn kennis en ervaring in bij een organisatie die haar customer service afdeling door wil ontwikkelen.

Ervaring die hij meebrengt:

✶ Ervaring met verandertrajecten;

✶ Het aansturen van grote teams ligt deze Klantcollega erg goed;

✶ Goed in staat om op persoonlijk niveau contact te maken met medewerkers om ze op die manier naar een hoger niveau te begeleiden;

✶ Talen: naast Nederlands spreekt deze Klantcollega ook goed Engels en Duits. Ook beheerst hij Frans en Italiaans voldoende.

In contact komen?

Benieuwd naar de werkwijze van Klantcollega’s? Klik hier voor meer info.

Wil je in contact komen met deze Klantcollega? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Naam *
Naam